Jong volwassenen

In mijn praktijk werk ik veel met jong volwassenen (18-25 jaar). Deze leeftijd is voor velen lastig omdat er veel op je afkomt. Je gaat op kamers wonen, probeert je weg te vinden los van je ouders en je eigen keuzes te maken. Je moet voor jezelf gaan zorgen, (intieme of vriendschaps-) relaties aangaan en studeren en/of werken.

Als je het moeilijk vindt om te ontdekken wat je zelf graag wilt, om keuzes te maken of een vaste relatie aan te gaan terwijl je hier wel naar verlangt, kan dit een reden zijn om een afspraak met mij te maken. Of als je wel graag wilt studeren maar dat om de een of andere onbegrijpelijke reden steeds niet doet. Ook komen jongeren naar mijn praktijk omdat ze steeds terugkerende perioden van somberheid hebben, moeilijk contact kunnen maken met hun gevoelens of erg onzeker zijn over wie ze zijn en wat ze te bieden hebben. Eetproblemen en angsten van verschillende aard zijn daarnaast eveneens veelvoorkomende redenen om hulp te zoeken.

Als je twijfelt of je hulp nodig hebt of wilt bekijken of ik de persoon ben bij wie je in therapie wilt dan kun je telefonisch contact met mij opnemen en een afspraak maken. Ook aan een kennismakingsgesprek zijn kosten verbonden.